Ridehal

Hundesteds eneste ridehus

Slettebjerggaard ridehus er 20 x 40 meter

 

Hundesteds eneste ridehal ligger på Slettebjerggard.

Ridehuset er 20 x 40 meter og har en opvarmet rytterstue, thekøkken, toilet og badefasciliteter.

 

Opstaldet equipager har som udgangspunkt adgang til ridehallen fra kl. 8.00 til kl. 22.00 og til Slettebjerggårds ridestier og udendørs baner.

 

Ridehuset bliver også benyttet af Slettebjerggaard Rideforening/Rideklub, herunder af rideskolen og af ryttere som har part på rideskoleheste samt ryttere med ridehuskort. Der må max være 7 ryttere i ridehuset ad gangen.

 

Når rideskolen benytter ridehallen er der kun rideskoleryttere der er i ridehuset, og ridehuset er lukket fra andre. Se tider under rideskole for at se hvornår ridehuset er lukket for andre. Parter må ikke benytte ridehuset, når der er undervisning, med mindre det er i forbindelse med rytterens egen undervisning.

 

Andetsteds opstaldede equipager over 25 år kan indløse ridhuskort som indløses hos Finn & Merete, og forudsætter medlemsskab af Slettebjerggaard Rideforening.

 

Andetsteds opstaldede equipager kan indløse travbanekort kr. 300,- pr. kvartal hos SRC /Finn & Merete, hvor der er adgang til ridestier og udendørs baner, og forudsætter medlemskab af Slettebjerggaard Rideforening.

 

Regler for brug af ridehus

  • Kun adgang med gyldigt ridehuskort
  • Springning IKKE tilladt med mindre det er aftalt med Centeret/Bestyrelsen
  • Der skal fjernes klatter med det samme, når hesten har gødet
  • Dækkener/jakker mm skal hænge i hjørnet efter M (mod C) eller i hjørnet før F
  • Spørg inden porten åbnes
  • Der skal ALTID vises hensyn til ryttere, som modtager undervisning
  • Voksne og erfarne ryttere viser hensyn til rideskoleryttere og til ryttere med lidt erfaring
  • Alle taler pænt til hinanden og rydder op efter sig selv.

 

Spørgsmål vedrørende benyttelse af ridehuset og køb af ridehuskort kan ske til formand Gitte Larsen 61342958 i hverdage mellem kl. 8-15.

 

Priser

 

Aftale om køb af ridehuskort til voksne over 25 år sker via formand Gitte Larsen 61342958 kan kontaktes i hverdage kl. 8-15.

 

  • Ridehus kort til Slettebjerggård koster 350 kr. pr måned. I perioden november til ultimo april koster ridehuskort 500 kr. pr. måned.
  • Travbanekort koster 300 kr. pr. kvartal

 

Betaling sker til Slettebjerggaard Stald, Danske Bank, Reg.nr. 9570 Kontonr. 16901466. Betaling skal ske igennem betalingsservice, og ske senest den 3. i måneden.Husk at skrive rytterens fulde navn i forbindelse med indbetalingen.

 

 

Ejer: Finn Bojsen-Møller tlf. 61359402

CVR:79524417

 

Aftale om køb af ridehuskort til juniorer u. 25 år sker via Slettebjerggaard Rideforening.